Jongerling Wanden/Plafonds
Ringdijk 2e Bedijking 36
3641PH Mijdrecht
info@jongerling-plafonds.nl
tel +31 (0)297 273278
fax +31 (0)297 562591
Systeemplafond
Gezien de grote voordelen wordt er voor een ruimte vaak gekozen voor een systeemplafond. Dit heeft er zeker ook mee te maken dat er oneindig veel mogelijkheden wat betreft kleur, materiaal en combinaties zijn. Een systeemplafond is een van de meest aantrekkelijk geprijsde plafonds en kan overal toegepast worden. Elk project is uitvoerbaar, van kantoorruimte tot zwembad

Welkom

De uitstraling van een stijlvolle wand- en plafondmontage voegt veel waarde toe aan uw bedrijf. Jongerling Wanden/Plafonds bv biedt u de garantie en de zekerheid van echt vakwerk.
Wij zijn gespecialiseerd in de totaalafbouw van systeemplafond en -wanden & verlichting. Door de vele mogelijkheden qua uitvoering, materiaal en kleur is elk project voor ons uitvoerbaar, voor zowel bedrijven als particulieren.Jongerling Wanden/Plafonds hecht veel waarde aan duidelijkheid in afspraken op het gebied van budgettering en oplevering. De benadering en het contact met onze opdrachtgevers, leveranciers en onze eigen medewerkers is voor ons zeer belangrijk.

Via onze website laten wij u kennis maken met onze verschillende productmogelijkheden.

Voor lopende projecten zijn wij ook te volgen via Instagram @jongerlingwandenplafonds

Systeemplafonds zijn veelzijdig en worden daarom op veel verschillende plaatsen gebruikt.
© 2019 Jongerling Wanden/Plafonds